Onze missie, visie en strategie

Onze missie, visie en strategie

Zoals iedere organisatie hebben ook wij onze missie, visie en strategie geformuleerd en toegepast in de afgelopen jaren. Als wij dit pragmatisch bekijken dan komt dit geheel op het volgende neer; Wij doen iets goed, of wij doen het niet!

 

  • Onze missie is om onze klanten 100% tevreden te houden door optimale service en kwaliteit te bieden en te leveren op alle denkbare fronten. Uw probleem is onze uitdaging!

 

  • In onze visie realiseren wij dit door naast excellente producten te leveren ook professioneel en eerlijk advies te bieden gebaseerd op onze vele jaren ervaring en expertise.

 

  • Binnen onze kwaliteitsstrategie maken wij zoveel mogelijk gebruik van gecertificeerde kwaliteitsmaterialen (Lloyds gecertificeerd) en keuring op te leveren producten.

 

Zowel nieuw als reeds gebruikte machine onderdelen kunnen met een hoogwaardige coating worden bekleed. De reeds gebruikte onderdelen kunnen hiermee (snel) gerepareerd worden, waardoor er minimaal productietijd verlies is, en het onderdeel weer als nieuw ingezet kan worden.

Van probleemstelling tot de échte duurzame oplossing, Metallizing international B.V. is uw PARTNER in metaaloplossingen.

Verduurzaming van uw mechanische onderdelen is niet alleen slim, het is ook nog eens verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst, het milieu en de toekomstbestendigheid van uw organisatie.

Metallizing international B.V. heeft een ruim aanbod aan oppervlaktebehandelingen, en een grote keuze aan materialen die hiervoor gebruikt kunnen worden zoals: Nikkel legeringen, Chroomoxiden (Keramiek), RVS, Aluminium, Wolfram Carbide, Chroomstaal, Zirkonium.

Dit zijn allemaal voorbeelden van materialen die toegepast zouden kunnen worden om uw probleem te verhelpen. Bij revisie, engineering, advies of nieuw vervaardigen van onderdelen, bij Metallizing international B.V. bent u na vele productie uren nog altijd tevreden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

We hebben passie voor onze klanten

 

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

 

N

We maken onze beloftes waar

 

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit