Uw expert in metaal oppervlaktebehandelingen

Metallizing international B.V. heeft een zeer ruim aanbod aan oppervlaktebehandelingen, en een grote keuze aan materialen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Van Nikkel legeringen, Chroomoxiden (Keramiek), RVS, Aluminium, Wolfram Carbide, Chroomstaal, tot aan Zirkonium, zijn allemaal voorbeelden van materialen die toegepast kunnen worden om uw specifieke probleem te verhelpen.

Zowel nieuw als reeds gebruikte machineonderdelen kunnen met een hoogwaardige coating worden bekleed. De reeds gebruikte onderdelen kunnen hiermee (snel) gerepareerd worden, waardoor er minimaal productietijd verlies is, en het onderdeel weer als nieuw ingezet kan worden.

Het komen tot een optimale oplossing voor uw probleem kan vaak een moeilijke puzzel zijn.

Iedere techniek of behandeling heeft zijn eigen meerwaarde en voor- en nadelen. Om deze reden is het van essentieel belang dat u het juiste advies krijgt van een expert in metaal oppervlaktebehandelingen.

Op deze pagina kunt u navigeren naar uitleg over de verschillende technieken, oplossingen en toepassingen die wij kunnen bieden aan onze klanten. Onderwerpen die wij beschrijven en dus uitgebreid uitleggen zijn:

Er zijn vele verschillende mogelijkheden en technieken die gebruikt worden om de juiste behandeling te geven aan een metalen onderdeel vaak is een tweede behandeling met een andere techniek nodig om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

We hebben passie voor onze klanten

 

N

We dragen zorg voor onze medewerkers

 

N

We maken onze beloftes waar

 

N

We hebben een ‘YES we can’ mentaliteit